7è XAI PARACAIGUT

LLANÇAMENT DE PARACAIGUDES EN TIROLINA AMB DINAR A BASE DE CARN A LA BRASA.

El pròxim 20 de FEBRER a partir de les 10 del matí farem la concentració anual del Xai Paracaigut a Sant Pere de Torelló (Zona aterratge del cementeri)

Aquest any repetim el lloc d’instal·lació, la muntarem al costat de l’aterratge normal. Aquesta zona ens permet que el paracaigudes estigui molt més protegit respecte a possibles enganxades i fregament amb el terra.
Per respecte als propietaris dels terrenys, els vehicles no poden entrar als prats on es muntarà la tirolina, s’hauran de quedar a la zona del cementeri o a la de barbacoes, que és on es farà el dinar.

Cada participant podrà llançar el paracaigudes d’una manera semblant a la que ho hauria de fer en cas d’emergència, podrà comprovar si s’obre de manera correcta i tenir l’experiència d’haver-lo llençat. Sovint ens hem trobat amb incidències que d’haver ocorregut en vol haurien tingut conseqüències molt greus

A l’acte hi assistirà en Carles Torres d’Stripair (www.stripair.cat) que ens farà una xerrada sobre el plegat dels diferents models paracaigudes.
Recordeu que per plegar el paracaigudes en condicions és necessari deixar-los airejar 24 hores. Però si algú es vol plegar el seu, col·locarem unes lones on ho podrà fer sota la seva responsabilitat.
Pels pilots que prefereixin que el seu paracaigudes el manipuli un professional, en Carles Torres ofereix als participants una oferta de 20 € el plegat o 25 € amb instal·lació a la cadira.

Molt a prop de la tirolina es farà un dinar amb carn de xai a la brasa i altres delícies.

Preus per participar en l’acte, dinar a part:
Socis de Bertigent: GRATIS
No socis: 5 €
Preu dinar: 12 €

Requisits dels pilots: Únicament podran participar-hi els pilots que disposin de la llicència federativa FAC en vigor o assegurança equivalent.